PSOhub Nieuws

Rodeo software alternatief

Overstappen van Rodeo naar PSOhub: zorgeloos je bedrijf voortzetten.

Geschrokken over de stabiliteit en toekomst van Rodeo Software uit Amsterdam wegens een dreigend faillisement? Projectmanagementsoftware moet voor rust en structuur zorgen. Bij PSOhub begrijpen we het belang van continuïteit en vertrouwen in je projectmanagementtools. Daarom bieden wij een snelle en effectieve overstapservice aan waarmee jouw organisatie binnen 7 dagen volledig operationeel is met PSOhub. Nu tijdelijk met een mooie korting!

De overstapservice van Rodeo Software naar PSOhub: binnen een week ben je up and running

Eerst maar even het belangrijkste: alle functies die je gewend bent bij Rodeo Software, zitten ook in PSOhub. Sterker nog: het werken met je projecten, taken, teams, offertes en facturen krijgen een flinke boost dankzij onze overstapservice en support. Wat houdt dat in? Vanuit het Nederlandstalige en Engelstalige PSOhub-team krijg je persoonlijke ondersteuning om jouw volledige projectmanagement zonder zorgen voort te kunnen zetten.

Je bestaande data wordt volledig gemigreerd waardoor er geen onderbreking is. Misschien is het ook wel even een goed moment om kritisch te kijken naar de inrichting van je projecten? Onze experts laten graag zien hoe het wellicht effectiever en efficienter kan.

Genoeg gelezen? Boek hier direct je overstapservice. Wees er snel bij, dan garanderen we dat je binnen 7 werkdagen up and running bent. En om je nog een beetje extra te helpen ontvang je maarliefst 25% korting op al je licenties voor het eerste jaar. Let op: deze actie is beperkt gelding. Meld je hier aan.

AANMELDEN OVERSTAPWEKEN >

 

Wat biedt PSOhub?

PSOhub biedt efficiënt taakbeheer, nauwkeurige tijdregistratie en grondig budgetbeheer. Gebruik je HubSpot of Pipedrive? Door de naadloze integratie hiermee heb je een alles-in-één oplossing van eerste klantcontact tot laatste factuur. Je teamproductiviteit en klanttevredenheid krijgt hiermee een enorme boost.

Waarom klanten kiezen voor PSOhub als alternatief voor Rodeo

PSOhub is een Nederlands bedrijf dat premium projectmanagementoplossingen levert aan bedrijven over de hele wereld. We bieden ondersteuning in zowel Nederlands als Engels. Onze gebruikers zijn professionele dienstverleners en alle functionaliteiten zijn dan ook specifiek afgestemd op de behoeften van creatieve bureaus, architectenbureaus, consultants, financiele dienstverleners en software- en techbedrijven.

Veelgestelde vragen over de overstap van Rodeo Software naar PSOHUB

Wat is er aan de hand met Rodeo Software uit Amsterdam?

Uit verschillende nieuwsberichten blijkt dat er onrust is bij Rodeo Software waardoor de continuteit van het bedrijf in gevaar is. Dit kan directe gevolgen hebben voor de gebruikers van deze software. Zie hier meer informatie.

Wat is een alternatief voor Rodeo Software?

Er zijn vele alternatieven voor Rodeo Software. Het hangt vooral af van je doel en je huidige werkwijze. Zoek je een all-in-one oplossing voor projectmanagent, taakbeheer, CRM en facturatie dan is PSOhub een goed alternatief omdat je hiermee al je projecten zorgeloos kunt voortzetten.

Wat is er nodig om te kunnen overstappen?

Om te kunnen overstappen van Rodeo Software naar PSOhub hoef je alleen maar gebruik te maken van onze gratis overstapservice. Wij begeleiden je persoonlijk hierbij en helpen je met het overzetten van je projecten en taken. Dat doen we binnen 7 werkdagen dus je bent snel up en running.

Wat kost PSOhub?

Speciaal voor gebruikers van Rodeo hebben we een overstapactie. Je krijgt maarliefst 25% korting op al je licenties voor het eerste jaar. Ons team maakt graag een offerte op maat voor je zodat je snel en voordelig kunt starten.

Ik heb nog een andere vraag

Wil je nog iets weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag om te zorgen dat je huidige projectmanagement niet in gevaar komt. Neem hier contact met ons op.

Klaar voor een stabielere, klantgerichte projectmanagementoplossing als alternatief voor Rodeo Software? Boek hier direct je overstapservice. Binnen 7 werkdagen up en running. En om je nog een beetje extra te helpen krijg je 25% korting op al je licenties voor het eerste jaar. Boek hier je overstapservice: