PSOhub Blog

De beste tijdsregistratie alternatieven voor Harvest in 2022

Alternatives_Harvest

Op zoek naar een tijdsregistratie software voor jou en/of je team?

Harvest is een ongelofelijk populaire software, maar dat betekent niet dat er geen andere en betere alternatieven voor je tijdsregistratie kunnen zijn. Denken we bijvoorbeeld aan alternatieven ondersteund door een betere technologie en met geavanceerdere functionaliteiten. Afhankelijk van de grootte en behoeften van je organisatie, loont het de moeite om alternatieven voor Harvest te overwegen. Deze alternatieven kunnen je tijdsregistratie namelijk naar een hoger niveau tillen.

Bekijk deze populaire tijdsregistratie alternatieven voor Harvest die verschillende ondernemingen in 2021 gebruiken om de uren van hun werknemers te beheren en op te volgen. 

everhour-logo-2020Everhour

Everhour is een populair alternatief voor Harvest dankzij de integraties die het aanbiedt met state-of-the-art project management platformen zoals Asana, ClickUp en anderen. Everhour gaat verder dan de standaard tijdsregistratie en zorgt hierdoor voor meer financiële zichtbaarheid en een nog beter beheer van je tijd. Naast tijdsregistratie, kan je in Everhour ook budgetten instellen en notificaties ontvangen om op de hoogte te blijven. Het platfom kan je ook helpen met je planning en beschikt zelfs over de mogelijkheid om taakbeheer uit te voeren. Everhour is hot en trendy in 2021; het is een van de tijdsregistratie softwares die een stap verdergaat door meer functionaliteiten aan te bieden die je team kunnen helpen met andere onderdelen van project management. 

PSOhubpsohub_logo_180

PSOhub is een uitmuntend alternatief voor Harvest omdat het al een all-in-one project management oplossing is. Terwijl Harvest en andere tijdsregistratie software meestal op een of andere manier met de project management oplossing moeten worden verbonden, beschikt PSOhub over een ingebouwde tijdsregistratie. Ook vanuit financieel standpunt heeft PSOhub verschillende streepjes voor op andere apps en software aangezien er maar van één platform gebruik gemaakt moet worden.  

"Plus, PSOhub biedt je ook GPS tijdsregistratie en innovatieve autonome tijdsregistratie. Dankzij autonome tijdsregistratie in het PSOhub ecosysteem, moet je nooit meer tijd invoeren of zelfs een factuur versturen."

New call-to-action

 

Hubstaffhubstaff-logo-2020

Hubstaff is de favoriete tijdsregistratie softwarekeuze van ondernemingen in allerlei vormen en maten en dat binnen een brede waaier aan domeinen en industrieën. Het platform staat bekend om zijn mooie en gebruiksvriendelijke design, de heldere weergave van informatie en de uiterst eenvoudige implementatie. Dankzij functies zoals het monitoren van gebruikte apps en bezochte URL's kunnen werknemers wereldwijd van nabij opgevolgd worden; wat deze oplossing ideaal maakt voor organisaties waarbij heel wat werknemers van thuis uit werken. Omdat Hubstaff ook een payroll software is, kunnen betalingen rechtstreeks vanuit het platorm uitgevoerd worden en hoeft er geen integratie van een andere oplossing plaats te vinden. Met nog tal van andere interessante extraatjes zoals GPS tracking wordt het wel heel moeilijk om Hubstaff als waardig alternatief te negeren. 

Time Doctortimedoctor-logo-2020

Time Doctor is vooral bij grote organisaties een zeer populair alternatief. Ondernemingen zoals Verizon, Remax en Ericsson gebruiken Time Doctor om op efficiënte wijze de tijd van werknemers en consultants wereldwijd op te volgen en te monitoren. Met Time Doctor kun je de tijd bijhouden op al je apparaten en kan je zelfs voor integratie met bepaalde project management tools zoals Teamwork en anderen kiezen. Time Doctor staat bekend om zijn efficiënte time management functionaliteiten die je op maat kunt instellen; denk hierbij aan het onder aandacht brengen bij je werknemers van het feit dat ze tijdens de werktijd wat teveel aan het surfen zijn. Time Doctor integreert ook met Slack, waardoor het een topkeuze is voor teams die al vertrouwd zijn met meerdere platformen.

Worksnapsworksnaps-logo-2020

Worksnaps geniet als tijdsregistratie software de voorkeur van globale teams die van thuis uit werken. Het is een fantastische oplossing voor zowel solopreneurs als startups. Hoewel Worksnaps misschien niet het ideale Harvest alternatief voor grotere ondernemingen is, vormt het wel een betaalbaar platform voor kleinere ondernemingen en freelancers die hulp nodig hebben bij hun tijdsregistratie. Worksnaps is populair bij managers die in één oogopslag willen zien hoever hun team staat binnen een bepaald project. Deze software beschikt ook over integratiemogelijkheden met verschillende bekende projectuitvoeringstools. Worksnap biedt zonder meer waar voor je geld.

Conclusie - Harvest tijdsregistratie alternatieven

Harvest is niet het enige platform dat zich bezighoudt met tijdregistratie. Everhour is een goed alternatief als je van aanpasbare functionaliteiten houdt, terwijl Hubstaff dan weer voor toegevoegde waarde zorgt door payroll software aan te bieden. PSOhub op haar beurt biedt een all-in-one project management tool met ingebouwde autonome tijdregistratie waardoor ondernemingen geld en tijd kunnen besparen. Vervolgens heb je Time Doctor, dat aan interesse en populariteit wint door zijn gebruiksvriendelijkheid en eenvoudige implementatie voor grote, wereldwijde teams. Worksnaps ten slotte is een iets eenvoudigere oplossing die betaalbaar en gebruiksvriendelijk is.

New call-to-action